Povestea femeii de succes de la conducerea celei mai mari banci din Romania
Povestea romancei care conduce business-ul Avon in 17 tari
Femeie de succes: Cristina Popa, fosta invatatoare care conduce Fashion Days
Tanara de 31 de ani care a lasat tocurile pentru cizmele de santier
Prima romanca la conducerea Novotel
Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara
Antreprenoarea care a pus Pascaniul pe harta mondiala a producatorilor de scaune auto pentru copii
Corina Grigoriu, despre antreprenoriat in industria de media si advertising
Femei de succes: ea gestioneaza proiecte sociale de milioane de euro
Cum a reusit o corporatista sa transforme un desert intr-o afacere cu gust de Italia
9 / 10

Femei de succes: ea gestioneaza proiecte sociale de milioane de euro

Angela Galeta conduce de trei ani Fundatia Vodafone, organizatie fondata in 1998 care investeste in special in sanatate, educatie, servicii sociale si mediul rural.


„Nimic din ceea ce se intampla nu este intamplator. Am urmat facultatea de chimie, dar nu eram fan al chimiei cand am intrat in liceu. Insa in clasa a X-a am avut o profesoara de chimie si, stiti cum este, la un moment dat intalnesti un profesor care te fascineaza. Eram un elev caruia ii placea sa invete si eram mai atrasa de matematica, fizica, dar chimia nu o intelegeam. Mai deloc. Iar ea a observat ca la mine erau mari discrepante intre notele pe care le aveam la chimie si celelalte materii. Am prins drag de ea si asa am ajuns sa indragesc si chimia. Apoi, mult timp in clasa a XII-a oscilam intre a ma inscrie la matematica sau chimie pentru facultate. Iar, de dragul ei, pentru ca imi doream sa ajung ca ea, am dat la Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii din Bucuresti. Iar dupa cinci ani de Facultate la Chimie, am terminat cu acelasi gand: sa devin profesoara. Dar, intamplator, in acel an nu s-au scos locuri de profesor in acest domeniu, erau doar locuri ca suplinitor. Am zis sa imi gasesc ceva termporar”, afirma managerul.


Astfel, in 1995, s-a angajat ca secretara la SOS- Satele Copiilor. Dupa doi ani, a devenit coordonator de relatii publice si strangere de fonduri. Ceea ce a atras-o catre acest proiect a fost faptul ca cei de la SOS-Satele Copiilor reusisera sa creeze case de tip familial pentru copiii abandonati. De asemenea, o atragea domeniul social pentru ca avea deja experienta voluntariatului din facultate la ARAS, asociatie care milita pentru drepturile persoanelor bolnave de SIDA.

Citeste povestea Angelei Galeta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri