Kaufland
Penny Market
Carrefour
Cora
Lidl
Auchan
Mega Image
Billa
Oferta producatorilor din piete
9 / 9

Oferta producatorilor din piete

Pretul carnii de miel in pietele bucurestene variaza intre 21 si 25 de lei pe kilogram, o punga de un kilogram, cu ogane si prapur pentru drob costa 20 de lei si tot 20 de lei este si pretul unui kilogram de drob, potrivit Mediafax.


La Piata Obor din Sectorul 2 al Capitalei, kilogramul de miel porneste de la 21 de lei si ajunge pana la 21,99 de lei, in functie de macelarie. La acelasi pret, clientii pot cumpara numai pulpele din spate, iar kilogramul de drob este 20 lei. Tot 20 de lei este si punga de un kilogram cu organe si prapur. La Piata Sudului, din Sectorul 4, mielul se vinde cu 23,5 lei, iar kilogramul de drob este 22 de lei.


Tot in Sectorul 4, dar la piata din Aparatorii Patriei, exista un targ de miei si iezi vii, de unde clientii isi pot alege animalul, care este apoi taiat de catre vanzator, intr-un loc special amenajat, in apropierea tarcurilor. Mielul este cantarit dupa taiere si vandut cu 25 de lei kilogramul. Unii dintre ciobani sunt dispusi sa negocieze, insa nu lasa preturile mai jos de 23 de lei pentru un kilogram.


Sursa foto: Miel, Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri