FAN Courier
TNT Romania
DPD Romania
Fastius Curier
DHL Romania
Cargus
5 / 6

DHL Romania

Daniel Kearvell, directorul general al DHL Romania

Putem afirma ca anul 2013 a fost unul mai bun pentru DHL. La sfarsitul lunii noiembrie numarul de expedieri / volumele DHL au crescut cu 14% fata de aceeasi perioada din 2012 (ianuarie -noiembrie). In acelasi timp am observat ca anul acesta a fost unul mai bun si in activitatea partenerilor nostri, care si-au extins operatiuniunile in Romania, au venit cu investitii noi ori linii de productie.

Atentia DHL s-a indreptat anul trecut in special pe clientii din categoria intreprinderilor mici si mijlocii, pentru care DHL a dezvoltat atat la nivel regional cat si local solutii si servicii dedicate. De asemenea, a fost lansat cardul de fideliatate si s-au facut investitii in centrele de expedieri. DHL Express a inaugurat anul acesta primul centru de expedieri situat intr-un shopping mall si deschis inclusiv in weekend, cel de la Baneasa Shopping City. De asemenea au fost deschise birouri de expedieri in parteneriat cu retaileri la nivel national.

In 2014 estimam o crestere de doua cifre atat in ceea ce priveste volumul expedierilor, cat si al cifrei de afaceri. Aceasta crestere va fi sustinuta de investiile pe care vom continua sa le facem in special in capacitatea operationala si pentru imbunatatirea timpilor de tranzit.
Vom continua de asemenea programele noastre dedicate dezvoltarii segmetului IMM.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri