Monica Constantinescu - Danone
Gheorghe Covrig - Agricola Bacau
Razvan Predica - Unilever South Central Europe
Simon Fearnhead - Ursus Breweries
Roxana Manolescu - Caroli Foods
Nicolae Olteanu - Henkel
Nicolae Dragomir - Bergenbier
Mariusz Koperek - Heineken
1 / 8

Monica Constantinescu - Danone

Monica Constantinescu si-a inceput cariera imediat dupa terminarea facultatii in PricewaterhouseCoopers si, dupa o experienta de 4 ani in audit, s-a decis ca vrea sa lucreze in industria alimentara, alaturandu-se companiei Danone Romania - companie cu un venit anul de 503 milioane lei in 2011 si 574 de angajati. Prima functie in Danone Romania a fost cea de coordonator departament Controlling, fiind promovata in 2009, dupa aproximativ cinci ani de experienta in cadrul companiei, pe pozitia de director financiar.

In prezent, Monica Constantinescu coordoneaza activitatea departamentelor financiare din zona Europei de Sud Est, care include susidiarele Danone din Romania, Bulgaria, Grecia si Serbia. A absolvit Academia de Studii Economice (Finante Banci) in anul 2000, fiind in prezent membra a unor importante asociatii profesionale internationale: ACCA (2003), CIA (2008) si nationale: Camera Auditorilor Externi din Romania (2003).

Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri