Executive MBA ASEBUSS/ KSU
MBA Romano – Canadian
CEU Business School MBA
Master of Business Administration (MBA) – OUBS
DeSales University MBA
Fine University of Wales MBA
Tiffin University MBA
5 / 7

DeSales University MBA

Durata: 18 – 48 luni.

Durata programului este flexibila, astfel incat cursantii, in fuctie de timpul pe care il au la dispozitie, pot finaliza MBA-ul in 18 luni.

Taxa: 15.600 Euro

Taxa nu include suma platita pentru procurarea manualelor, iar plata se efectueaza pentru fiecare curs in parte, 1.300 euro/curs.

Cursantii care demonstreaza ca au o prestatie academica buna si realizari profesionale deosebite pot obtine burse de studii acordate de Universitatea DeSales din Statele Unite. De asemenea, companiile care trimit mai multi angajati pentru a urma programul pot obtine discounturi.

Cui se adreseaza: Programul MBA se adreseaza managerilor cu o experienta de minimum 2 ani si este specializat in Project Management, avand o arie de aplicabilitate extinsa. Toate cursurile sunt sustinute in limba engleza, ceea ce presupune ca fiecare candidat sa aiba un nivel avansat de cunoastere al acestei limbi.

Profesori: Majoritatea profesorilor detin functii de conducere in cadrul unor mari companii americane avand totodata si o pregatire academica de exceptie.

Beneficii: Cursantii MBA DeSales University provin din diverse sectoare economice, putand fi manageri, avocati, medici, ingineri astfel incat acestia beneficiaza nu numai de experienta corporatista a profesorilor americani cat si de propriile experiente profesionale.

Candidatii se pot inscrie in programul MBA la oricare din cele 4 sesiuni care incep in ianuarie, aprilie, iunie si septembrie, iar diploma obtinuta este acordata de Universitatea DeSales din Statele Unite.

Programul DeSales University MBA se desfasoara in parteneriat cu Universitatea Romano-Americana.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri