1. Orange Romania
2. Vodafone Romania
3. BCR
4. Renault Romania
5. RCS&RDS
6. Romtelecom
7. Enel
6 / 7

6. Romtelecom

Romtelecom, care a incheiat 2012 cu o cifra de afaceri de 620 milioane de euro, vrea sa angajeje 76 de oameni, cei mai multi pe posturi de vanzari. Asa ca vreti sa castigati un comision de minim 100 lei brut pentru fiecare client nou abonat, puteti aplica la unul dintre cele 20 de posturi de Agent vanzari, disponibile in intreaga tara. Ai nevoie doar de studii medii si abilitati de comunicare. Transportul pe teren este asigurat de companie.


Romtelecom a dat anunt si pentru cei care vor sa fie Manageri de proiect sau Team leaderi. Compania are un post liber pentru prima functie si 10 posturi libere pentru a doua functie. Un Manager de produs cu studii in Marketing si experienta pe un post similar intr-o companie telecom este dorit in Bucuresti, unde mai sunt libere si posturile de Arhitect Solutii IT, Analist Programator si 10 posturi de Operator Telesales.


In tara, Romtelecom angajeaza in Deva un Reprezentant magazin cu studii medii si 1 an experienta in relatia cu clientii, care sa promoveze si sa vanda serviciile si produsele companiei, potrivit ejobs.ro.


Sursa foto: Team leader care prezinta idei/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri