Credit Europe Bank are un nou presedinte executiv
Gothaer isi intareste echipa cu un manager de la Groupama
Directorul executiv al Euroweb, numit director de vanzari la Turk Telekom
Seful Romtelecom si Cosmote face noi numiri comune
Noi miscari la conducerea BCR
Andrei Dumitrescu preia functia de country manager al Ceresit in cadrul Henkel
Dacia aduce doi manageri noi la uzine
Bogdan Moraru, noul creative director Draftfcb
5 / 8

Noi miscari la conducerea BCR

Divizia de restructurare si recuperare din BCR va fi coordonata de vicepresedintele Michael Beitz, care a condus pana in prezent managementul riscului, pozitie preluata de un nou vicepresedinte - Jonathan Locke, in timp linile de corporate si piete de capital vor fi consolidate sub Sergiu Manea.


"Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a facut schimbari in structura si componenta conducerii executive pentru a asigura alinierea responsabilitatilor de management la structurile organizationale rearanjate ale bancii", anunta banca.


Potrivit anuntului, Jonathan Locke a fost numit in functia de vicepresedinte responsabil pentru managementul riscului, sub rezerva aprobarii Bancii Nationale a Romaniei. Locke are o experienta de peste 20 de ani in calitate de consultant si angajat in cadrul unor institutii financiare din Marea Britanie, Europa Centrala si de Sud Est si Rusia. In ultimii 10 ani, el a ocupat functii de management si de guvernanta a riscurilor in cadrul retelei internationale a bancii Intesa SanPaolo in Slovacia, Croatia si Ungaria.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri