Promoter, reprezentant vanzari sau lucrator comercial
Receptionista
Functionar Administrativ
Tehnoredactori
Administrator Credite
Operator call-center
Operator Calculator - Validarea Datelor
Peste 10.300 de locuri de munca disponibile prin ANOFM
8 / 8

Peste 10.300 de locuri de munca disponibile prin ANOFM

Pentru perioada 20-26 septembrie 2012, ANOFM pune le dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca 10.309 posturi vacante, declarate de angajatori.

Din cele 10.309 locuri de munca, o treime din oferte sunt locuri de munca cu timp partial, iar pentru 88% dintre acestea angajatorii nu solicita candidatilor experienta anterioara.

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 821 locuri de munca, dupa cum urmeaza: ingineri si subingineri (inginer mecanic - 43, inginer de sistem in informatica - 42, inginer nave - 21, inginer de sistem software - 15 etc.), programator - 50, asistent medical generalist - 37, consultant in informatica - 29, consilier vanzari asigurari - 16, director vanzari -12, manager -10, reprezentant medical - 9.

Pentru studii medii, profesionale si lucratori necalificati sunt disponibile 9.488 locuri de munca.

In saptamana in curs, cele mai multe astfel de oferte sunt pentru: ingrijitor cladiri, lucrator bucatarie, barman, ospatar, lucrator comercial, precum si asistent relatii publice si comunicare.

Cat priveste salariul oferit de catre angajatori categoriei de lucratori in discutie, acesta se discuta direct intre cele doua parti.

De asemenea, persoanelor interesate in obtinerea unui loc de munca pot participa vineri, 28 septembrie, la Bursa locurilor de munca, care se va desfasura la nivelul tuturor agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca, respectiv in 83 agentii locale si puncte de lucru.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri