Farma
Consultanta
Publicitate
Telecomunicatii
IT
Real Estate
Materiale de constructii
FMCG
Media
Online
8 / 10

FMCG

Florin Stoleriu (41 de ani) a plecat in septembrie anul trecut din functia de director de vanzari in cadrul Bergenbier pentru a-si lansa propria afacere.

A renuntat la a mai fi angajat dupa 14 ani in care a lucrat pe diferite functii de vanzari in companii precum Peral Trading, Indesit, Fabryo si Bergenbier.

“Ceea ce iti ofera antreprenoriatul nu iti ofera o companie mare, pentru ca intr-o corporatie timpul pe care il acorzi lucrurilor legate de politica corporatiei este foate mare. Gradul de libertate in antreprenoriat este mult mai mare desi timpul personal poate fi mai mic decat atunci cand esti angajat”, afirma Florin Stoleriu, fondatorul SalesAdvisor, companie de consultanta in vanzari.

Obiectivul a fost sa lanseze o afacere care sa fie profitabila si sa ii ofere timp pentru familie, dar si sa ii invete pe oamenii de vanzari sa vanda cat mai mult. Cum? Prin disciplina, facand lucruri repetitive si poate, uneori, plictisitoare.

SalesAdvisor este o companie care se adreseaza in special IMM-urilor, companiilor fondate de antreprenori romani.

Antreprenorul are in prezent doi clienti: Prier, o companie de import si distributie de bauturi, in special vinuri si delicatese si Republica del Gusto, un tip de magazine care imbina vanzarea clasica de bauturi cu ideea de diferentiere.

De asemenea, isi doreste ca pana pana la finalul anului sa ajunga la cinci clienti. Pe de alta parte, i-ar placea sa ofere consultanta in special pentru companii din domenii precum piata berii, a vinului, a apelor minerale, dar si a materialelor de constructii.

Antreprenorul nu a oferit detalii despre veniturile pe care le-a realizat pana acum sau pe care le-ar putea obtine pana la finalul anului.

Stoleriu are sase colaboratori, dintre care patru sunt manageri cu experienta in vanzari, iar ceilalti doi ii ajuta pe partea de suport.

Citeste mai mult in textul: Cum educi haiducii din vanzari? Te invata un fost director Bergenbier care a lansat o afacere de consultanta


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri