Simona Craciun este unul dintre micii antreprenori din Bucuresti, tanara si cu idei marete, pe care pandemia a prins-o în laboratorul sau din Grozavesti, unde prepara prajituri si torturi cu bezea.
Tort de Bezea a luat nastere in aprilie
2016, intr-un mic spatiu de pe George Calinescu, Dorobanti, si pe o pagina de Facebook.
Antreprenoarea isi aminteste ca a investit initial circa
3 - 4.000 de euro, iar principalii clienti erau prieteni de-ai prietenilor. Insa businessul s-a conturat rapid in piata, iar Craciun s-a trezit cu mai multe comenzi decat isi putea imagina. In acest sens, in noiembrie 2016 a aparut prima colega a Simonei, Dana, pe numele ei.
Dupa ce, in noiembrie 2016, a angajat-o pe Dana, incepand cu 2017, a inceput cautarea spatiului in care se afla acum cofetaria, pe strada Roma, nr. 5, un spatiu in care a investit
30.000 de euro.
Businessul Simonei Craciun s-a bazat pe livrare inca de la bun inceput. Chiar si in prezent, in Tort de Bezea livrarea reprezinta circa 80%. Prin urmare, a se folosi de aceasta metoda de supravietuire nu a fost dificil pentru antreprenoare.
Nu în ultimul rând, Simona Craciun a precizat ca, pentru anul 2021, estimeaza o cifra de afaceri de circa 450.000 de euro.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:
*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.
- laborator sau o mica bucatarie
- o pagina de Facebook
- retete de prajituri si torturi
- bani pentru promovarea pe retelele sociale
- materie prima pentru prajituri si torturi