21 Iulie 2024

VIDEO | Piscină privată și preparate sofisticate: cinci dintre cele mai luxoase baruri pe plajă din Grecia



Am tot vorbit și prezentat plaje și destinații, însă trebuie să acordăm atenția necesară și barurilor, fără de care nu am putea suporta forța soarelui. Un frappe, o bere rece sau un cocktail, în funcție de gusturi, devin compania perfectă într-o zi, la plajă. Și pentru că Grecia rămâne printre principalele destinații vizitate de români, iată cinci dintre cele mai frumoase baruri de pe plajă, care nu trebuie ratate, dacă ajungeți în aceste destinații din țara elenă.

Le Moon Luxury – Olympus Riviera

Lansat în 2016, barul Le Moon de pe plajă este situat lângă Muntele Olimp, în nordul Greciei. Barul este o evadare perfectă din viața de zi cu zi, oferind cafele delicioase și o multitudine de alte opțiuni de băuturi chiar pe plajă. Barul are chiar și propria piscină, ceea ce îl face un refugiu perfect pentru cei care preferă înotul în apă dulce, notează Greek Reporter.

Barul de pe plajă menține atmosfera și pe timp de noapte. Amplasat în apropiere de cunoscutul sat Litochoro, barul de la malul mării oferă o experiență VIP pentru oaspeții consacrați. Combinarea muzicii, meselor și divertismentului organizate într-o singură unitate nu este o sarcină ușoară, dar Le Moon reușește să facă acest lucru cu experiență.

Cât despre costuri, să luăm drept etalon un frappe, care aici costă circa 4 euro (în funcție de preferințe).

Krabo Beach Bar – Atena

Situat lângă apele turcoaz din Kavouri, Krabo va oferi cu siguranță o zi minunată de vară. Barul de pe plajă Krabo este o evadare grozavă din capitala plină de viață a Greciei. Plaja Krabo se află pe ceea ce sunt considerate pe scară largă drept cele mai frumoase ape pe care Atena le are de oferit. Krabo simbolizează stilul boem fără griji al Rivierei Atenei, învăluind oaspeții într-un lux casual pe plajă.

Sezlongurile cu servicii complete și cabanele din lemn invită turiștii să se relaxeze la soare, iar restaurantul gourmet cu preparate mediteraneene de pe plajă este întotdeauna la doar câțiva pași dacă ți se face foame.

Nu am dat noi de costul exact al unui frappe, dar am descoperit că o porție de cartofi prăjiți costă 10 euro.

SantAnna – Mykonos

Insula Mykonos este binecunoscută în întreaga lume pentru experiențele sale exclusiviste, iar barul de pe plajă SantAnna nu face excepție. O unitate de top, SantAnna oferă câte ceva pentru toată lumea. Cu patru baruri, un restaurant, buticuri, șezlonguri și cabane, SantAnna va ține cu siguranță turiștii ocupați.

Esența luxului, SantAnna are piscine frumoase care șerpuiesc prin întreaga stațiune. Relaxați-vă în spa sau mergeți la unul dintre evenimentele și petrecerile unice ale SantAnnei.

Iar AICI găsiți și meniul SantAnna.

Cabana Mare – Chania, Creta

Cabana Mare Beach Club este locul ce nu trebuie ratat dacă ajungi în Chania. Cocktailuri pe tot parcursul zilei, cafele preparate cu experiență și mâncare gourmet sunt ceea ce definesc Cabana Mare. Barul de pe plajă este renumit și pentru transformarea sa din bar pe plajă în club pe timp de noapte.

Cabanele VIP cu jacuzzi private permit clienților să se scalde în lux în timp ce savurează orice își doresc de la bar. Marea grecească este la doar câțiva pași, iar piscina turcoaz de la Cabana Mare satisface nevoile tuturor.

Principote – Mykonos

Revenim la Mykonos și aducem în centrul atenției și barul Principote.

Perfect pentru călătorul de lux care apreciază discreția, Principote oferă saloane VIP private și umbrele de plajă lucrate manual, cu șezlongurile de lux. De asemenea, este bine amplasat pentru o experiență uimitoare de snorkeling, pentru cei care doresc să descopere lumea subacvatică.

La Principote găsiți inclusv servicii profesionale de masaj și un restaurant rafinat.



Citeste si