10 Iulie 2024

Wizz Air face reduceri la biletele de avion după calificarea Spaniei în finala EURO 2024



Wizz Air a anunțat reduceri de 15% la biletele de avion către Spania, după ce naționala acestei țări s-a calificat în finala Campionatului European de Fotbal EURO 2024.

”Pentru a onora realizarea incredibilă de a ajunge în finala Campionatului European de Fotbal, WIZZ oferă 15% REDUCERE la anumite zboruri către și dinspre Spania. Plonjați în mijlocul festivităților, reîntâlniți-vă cu cei dragi sau pur și simplu bucurați-vă de mândria succesului țării dvs. Această reducere specială este modul nostru de a sărbători împreună cu dvs. Rezervați-vă locul acum și călătoriți între septembrie și noiembrie!”, se menționează într-un anunț trimis de către compania aeriană clienților.

Potrivit prețurilor afișate în prezent de companie, un bilet dus-întors București – Madrid cumpărat în luna septembrie (17-21 septembrie) poate ajunge să coste 630 lei, doar cu un bagaj de mână și cu selecția aleatorie a scaunului.

Wizz Air este în prezent cel mai mare operator low cost cu activitate în România.

Prețul biletelor de avion este așteptat să urce cu până la 30% în următorul an și ca urmare a impunerii unor taxe UE de poluare. Citiți mai mult despre acest subiect în articolul de la acest link.



Citeste si