6 Iulie 2024

TOP resorturi de lux în Grecia pentru o vacanță cu familia: hoteluri care lasă mască turiștii



Grecia este una dintre destinațiile preferate de români. Cu familia sau prietenii, Grecia rămâne printre principalele opțiuni când vine vorba de concediul din perioada verii. Iată câteva dintre cele mai bune resorturi grecești pentru o vacanță de neuitat cu familia, potrivite atât pentru copii, cât și pentru bunici.

Xenia Poros Image, Poros

Hotelul Xenia Poros este situat pe plaja pitorească din Neorio, la doar câteva minute de orașul Poros. Resortul oferă o vedere unică la orașul Poros și la plaja Neorio, hotelul Xenia Poros Image fiind renovat de celebrul arhitect grec Aris Konstantinidis, scrie Greek Reporter.

Xenia Poros, construit la marginea pământului, îți oferă senzația de a fi pe o barcă, având vedere la mare în jurul tău și oferind o vedere uluitoare asupra orașului Poros.

Hotelul oferă o varietate de opțiuni de cazare atât pentru cupluri, cât și pentru familii. Este un loc ideal pentru o evadare alaturi de cei dragi pe insula pitorească Poros, la doar 2 ore distanță de Atena. Turiștii pot alege camere cu vedere la mare sau la orașul Poros.

Sursa Foto: Xenia Poros Image

Hotelul Xenia Poros are, de asemenea, un restaurant și un bar cu vedere la orașul Poros, unde puteți gusta mâncăruri gourmet locale și internaționale, precum și să vă începeți ziua cu un mic dejun gustos.

Paradise Design, Andros

Un albastru nesfârșit și izvoare vă întâmpină în insula Andros. Resortul Paradise Design este situat în localitatea tradițională Batsi, la doar 15 minute de port.

Amplasarea hotelului la marginea satului pitoresc se dovedește a fi ideală pentru vacanțele de familie unde vă puteți bucura de liniștea pe care o doriți împreună cu cei dragi.

Mai mult, puteți evada oricând în frumoasele taverne ale satului pentru a bea ceva sau a mânca, situate la doar 200 de metri.

Vederea către Golful Batsi, chiar deasupra portului de agrement cu bărcile de lux, este unul dintre avantajele majore pentru cei care aleg să-și petreacă vacanțele în Paradise Design Apartments. În plus, este un loc ideal pentru excursii la plajele frumoase și populare ale insulei.

Porto Elounda Golf and Spa Resort, Creta

Aflat pe una dintre cele mai mari insule grecești, resortul este o descoperire fantastică pentru vacanța de familie în Grecia. Acesta este dotat cu o piscină mică, dar și una mai mare, precum și o listă de activități pentru copii și Kid’s Ark.

Sursa Foto: portoelounda.com

Există o varietate de activități pentru vizitatorii de toate vârstele le pot face la Porto Elounda Golf and Spa Resort.

Litohoro Olympus Resort Villas and Spas, Plaka Litochoro

Hotelul în stil tip boutique este situat aproape de binecunoscutul și tradițional sat Litochoro. Aici veți găsi de la camere Deluxe cu vedere la mare până la vile VIP cu grădini și piscine private.

Litohoro Olympus Resort Villas and Spas este un loc pentru familiile cu copii, deoarece există atât de multe lucruri de făcut în acest oraș, iar hotelul este, de asemenea, potrivit pentru familii.

Sursa Foto: litohororesort.gr

Puteți face drumeții pe traseele Muntelui Olimp sau poate stați pe Lemon Beach, la doar câteva minute de mers pe jos de camera de hotel.

Aqua Vista, Santorini

Când îți dorești lux pe Santorini, poate fi dificil să găsești un loc pe care să-l poți rezerva atunci când călătorești cu copiii.

Cu vedere la faimoasa și uluitoare calderă din Santorini, Aqua Vista Hotels oferă cea mai luxoasă gamă de hoteluri din Santorini, cum ar Hotelul Acqua Vatos. Acesta este situat în Kamari, lângă faimoasele plaje lungi și cu nisip negru din Santorini.

Sursa Foto: aquavistahotels.com/santorini

Cu camere spațioase și elegante și piscine frumoase cu vedere la mare, vă puteți relaxa în poala luxului în timp ce vă bucurați de tot ceea ce insula are de oferit.

Manoula’s Beach Mykonos Resort, Mykonos

Dacă am pomenit de Santorini, nu puteam omite fratele său în lux, Mykonos. La Manoula’s Beach Mykonos Resort veți găsi camere mari cu vedere la mare și o locație foarte convenabilă.

Sursa Foto: www.hotelmanoulas.gr

Stațiunea este situată chiar lângă stația de autobuz pentru a merge în orașul Mykonos și puteți ajunge acolo în mai puțin de cinci minute.

De asemenea, plaja este la doar două minute de mers pe jos de camera de hotel.



Citeste si