Trei rute aeriene dinspre Bucureşti către Spania, operate de Wizz Air, vor fi relocate temporar pe Aeroportul Internaţional Bucureşti-Băneasa, începând din 9 iulie.

În perioada 9 iulie - 23 septembrie, această decizie urmăreşte să ofere un confort sporit pasagerilor în timpul sezonului de vârf al verii, anunță reprezentanții Wizz Air, potrivit Agerpres.

"Începând cu data de 9 iulie, anumite rute care erau operate anterior de pe Aeroportul Otopeni vor fi găzduite de Aeroportul Bucureşti Băneasa. Pasagerii care zboară pe aceste rute, în zilele şi la orele de plecare specificate, sunt rugaţi să îşi verifice e-mailurile pentru informaţii detaliate şi să confirme aeroportul de plecare. Pasagerii care şi-au cumpărat biletele prin intermediul agenţiilor de turism online trebuie să contacteze agenţiile în cauză şi să confirme modificările", arată reprezentanții operatorului aerian low-cost.

Potrivit sursei citate, rutele influenţate de această schimbare sunt: Bucureşti Băneasa - Sevilla, Bucureşti Băneasa - Madrid şi Bucureşti Băneasa - Malaga.

Wizz Air, compania aeriană ultra-low, operează o flotă de 198 de aeronave Airbus A320 şi A321.Operatorul aerian este listat la Bursa de Valori din Londra.

Sursa foto: Facebook / Wizz Air

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri