”Cazarea în Grecia este mai ieftină decât în România” – un mit sau realitate? Dacă luăm în calcul doar prețurile propriu-zise, Grecia este mai scumpă decât România. Totuși, dacă ținem cont și de condițiile de cazare sau de opțiunile disponibile pentru a merge la plajă, Grecia pare să aibă un avantaj.

O noapte de cazare pe una dintre cele mai populare insule în rândul românilor, într-un hotel sau într-un apartament bine cotat (nota 8+) pe platforma Booking.com, pleacă de la 500 de lei pe noapte. Pentru cei care caută condiții chiar mai bune de cazare, dar care totodată nu au buget pentru cazări de ”lux”, prețul poate ajunge la circa 1.200 lei pe noapte.

În tabelul de mai jos puteți avea o privire de ansamblu asupra prețurilor la cazări în patru insule extrem de populare în rândul românilor, la care am adăugat și insula Santorini, considerată ca fiind printre cele mai scumpe din Grecia.

În slideruile articolului puteți vedea mai multe detalii despre costurile cazării din fiecare locație.

*Ca referință pentru stabilirea prețurilor a fost luat în calcul vârful de sezon din Grecia (ultima săptămână din luna iulie 2024).

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri