Grecia este destinația preferată a românilor, mulți dintre compatrioți petrecându-și concediile și vacanțele pe tărâmul zeilor de la Mediterana, iar cei care vor să simtă pe pielea lor cum este să te afli pe o insulă în mijlocul mării, Elada are o gamă întreagă de insule din care să alegi.

Grecia are în total circa 6.000 de insule, iar unele găzduiesc cele mai frumoase plaje din Europa, altele dețin adevărate comori din patrimoniul UNESCO. Unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine, dar toate au potențialul de a-ți oferi o vacanță de neuitat.

Pentru unele se găsesc dintre ele puteți găsi oferte la prețuri accesibile, unele oferă colțuri de paradis rar accesate de turiști, iar altele sunt pline pe timpul sezonului estival, inclusiv de români.

Lista din GALERIA FOTO de mai sus nu reprezintă un top, ci o selecție cu cele mai frumoase și mai recomandate destinații de vacanță în Grecia.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri