21 Iunie 2024

GALERIE FOTO | Top cele mai frumoase parcuri acvatice din România în 2024 - program și liste de prețuri



A venit vara, așa că suntem cu toții în căutarea unei soluții de a ne răcori, iar pentru cei care nu avem timp să dăm o fugă până la mare, parcurile acvatice din orașe sunt o variantă la îndemână, pentru a merge singuri, cu prietenii, parteneii sau familia.

Paradisul Acvatic - Bra?(TM)ov

(Sursa foto: Parcul Acvatic Brașov / Facebook)

Paradisul Acvatic - Brașov

Paradisul Acvatic din Brașov s-a deschis în 15 iunie și va rămâne accesibil publicului până pe 1 septembrie.

Complexul are o capacitate de 3.000 de persoane și dispune de: 6 piscine interioare, piscine în aer liber, lazy river, tobogane interioare și exterioare, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, saloane de masaj, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, restaurant şi terase.

Programul variază în funcție zilele săptămânii:

  • Luni - 12:00 - 21:00
  • Marți-Vinari - 10:00 - 21:00
  • Sâmbătă și Duminică - 9:00 - 21:00

Tarifele pentru adulți sunt încep de la 60 de lei pentru adulți, acces de 2 ore. Copiii au până în 3 ani au acces gratuit, iar cei cu o înălțime de până în 1,40 metri au reducere. Tariful pentru aceștia este de 40 de lei, având acces toată ziua.

Pentru mai multe detalii despre tarife și abonamente verificați lista de prețuri.


Aqua Park Flore?(TM)ti

(Sursa foto: Aqua Park / Facebook)

Aqua Park Florești

Clujenii au opțiunea oferită de Aqua Park din Florești. Puteți găsi aici bazine pentru copii cu o multitudine de jocuri de apă. Piscina pentru adulți, care are o adâncime de 1,5m, tobogane de 115 m, respectiv 70 m lungime și saună.

Vă puteți relaxa și sub umbreluțe și pe șezlonguri, dar și la terasa cu o capacitate de 200 de locuri.

Există și o sală de jocuri pentru copii. Iar cei care vin cu mașina au la dispoziție și o parcare supravegheată cu o capacitate de 250 de locuri.

Parcul este deschis în fiecare zi între orele 10:00 și 20:00.

Lista de tarife este mult mai simplă. Indiferent de ziua din săptămână adulții plătesc 60 de lei accesul în aqua park, copiii cu vârste între 3 și 14 ani plătesc 40 de lei, iar pentru 3 ani accesul este gratuit.


Therme Bucure?(TM)ti

(sursa foto: Therme București / Facebook)

Therme București

Probabil cel mai cunoscut complex acvatic din România este Therme. Vine cu o serie lungă de atracții și facilități. Este cel mai mare complex termal-spa al țării.

Therme pune la dispoziția vizitatorilor săi 9 piscine, 10 saune, 16 tobogane. Vă puteți distra în facilitățile interioare, unde temperatura aerului și a apei sunt controlate, iar, dacă vremea permite, puteți sta pe plaja de nisip.

Cei care cunosc complexul, știu că vor găsi aici tot felul de activități și tratamente. În plus, vă puteți bucura de o grădină botanică.

Lista de prețuri este uriașă, pentru că accesul este tarifat în funcție multe criterii, legate de vârstă, de ziua din săptămână, facilitățile pe care doriți să le accesați și atât mai departe. Puteți verifica programul și listele de preț AICI.


Divertiland Bucure?(TM)ti

(Sursa foto: Divertiland București / Facebook)

Divertiland București

Al doilea complex important al Bucureștiului este Divertiland. Găsiți aici piscină olimpica și piscină pentru copii, piscină cu valuri, 12 tobogane și altele.

Programul la Divertiland de luni până vineri este între 10:00 și 18:00, iar în weekend întrer 10:00 și 20:00.

Lista de prețuri variază în funcție de zile, de vârstă, dar și de sărbătorile legale. Prețurile încep de la 95 de lei pentru adulți, de la 50 de lei pentru copiii între 4 și 11 ani, iar persoanele cu dizabilități și senriori pot intra cu 40 de lei indiferent de zi.

Verificați lista de prețuri și pentru a consulta oferta pentru familii.


Aqua Magic Mamaia

(Sursa foto: Aqua Magic / Facebook)

Aqua Magic Mamaia

Dacă mergeți pe Litoral, dar vreți să ignorați Marea Neagră, în Mamaia găsiți, deja celebrul Aqua Magic. Complexul se întinde pe o suprafață de 27.500 mp, și vine cu 13 surse de distracție, numele lor fiind Waterplayground, Baby Pool, Relax Pool, Lazy River, Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole si Side Winder.

Găsiți aici piscine atât pentru adulți, cât și pentru copii, tobogane, lazy river, terase și restaurante.

Programul pentru lunile iulie și august, programul zilnic este între 10:00 și 19:00.

La capitolul tarife, acestea variază în funcție de lunile în care mergeți în Aqua Magic. Lunile Iunie și septembrie au o listă de prețuri, iar lunile iulie și august o altă listă. În lunile din mijlocul verii accesul general pentru o persoană sau copiii cu înălțime mai mare de 1,40m, prețul este de 110 lei.

Pentru a vedea și oferta pentru familii, verificați lista de prețuri.


Nymphaea Aquapark - Oradea

(Sursa foto: Nymphaea Aquapark / Facebook)

Nymphaea Aquapark - Oradea

Nymphaea Aquapark din Oradea este o surpriză plăcută pentru această listă. Complexul se întinde pe o suprafață de 7 hectare și dispune de piscine interioare și exterioare, tobogane interioare și exterioare, centru spa în care găsiți saune și baie turcească, wellness unde găsiți jacuzii VIP și masaj. Găsiți și restaurant, iar copiii au locuri dedicate.

Programul normal zilnic este între 10-22.

Tarifele încep de la 45 de lei pentru 3 ore în cazul adulților, iar accesul pentru o zi întreagă costă 90 de lei. Pentru copiii între 3 și 14 ani prețul biletului pentru 3 ore este de 25 de lei. Elevii de peste 14 ani și pensionarii plătesc 40 de lei pentru 3 ore. Copiii de până în 3 ani au accesul gratuit.

Găsiți mai multe detalii despre prețuri, program și acces AICI.


Aquastar ?EUR" Satu Mare

(Sursa foto: Aquastar / Facebook)

Aquastar – Satu Mare

Pentru cei din nordul extrem al țării, un parc acvatic interesant este Aquastar din Satu Mare. Complexul se întinde pe o suprafață de aproape 3,5 hectare și este popular datorită apei termale și a piscinelor încălzite, pentru varietatea saunelor și toboganelor exterioare.

Aquastar este dotat cu cinci piscine exterioare și patru piscine interioare cu destinații diferite, de la bazine de copii, la bazine de relaxare cu hidromasaj, bazin cu apă termală și de înot.

Găsiți aici și zone de wellness şi spa, fiind amenajate opt saune, trei finlandeze, două cu aburi – hammam, două cu infraroşu şi una salină, construită cu pereţi din cuburi de sare de Himalaya.

Programul de funcționare de luni până vineri este între 9:00 șoi 20:30, iar în weekend între 8:30 și 20:30.

În ceea ce privește lista prețuri, adulții plătesc 50 de lei pentru toată ziua, copiii între 4 și 14 ani, 29 de lei, iar seniorii 39 de lei.


Lagoon Park Bucure?(TM)ti

(Sursa foto: Lagoon Park București)

Lagoon Park București

Lagoon Park București este soluția temporară aleasă de dezvoltatorul imobiliar Forty Management pentru proiectul Central District Lagoon City până când va obțjne autorizațiile necesare pentru a începe construcția clădirilor din complet.

Este puțin diferit de alte parcuri acvative din listă, dar ținând cont de dimensiunile lui și lista de facilități, poate fi o alegere viabilă pentru distracție în mijlocul verii.

Găsiți aici ditamai laguna urbană cu o adâncime medie de 2 m și, 11.400 mp de plaje cu nisip, 1.050 de șezlonguri individuale premium, 770 de umbrele, 25 de cabine VIP situate în 4 zone premium, 260 de locuri de parcare dedicate, gestionate de Interparking, 2 restaurante și un beach bar, terase, zone pentru evenimente și sporturi, loc de joacă, spații de expoziție și promenadă, spații verzi, pontoane pentru sporturi acvatice, 3 zone de acces (acces Plaza, acces Vest și acces Est) și 47 de camere, securitate permanentă, muzică, salvamari, masaj și yoga.

Prețurile de acces pentru Lagoon Park București diferă în funcție de intervalul orar, dar și de ziua calendaristică. Un șezlong la umbră, între orele 09:00 - 14:00 costă 110 de lei în timpul săptămânii și 125 de lei în weekend. Totodată, pentru o relaxare după orele de muncă, va trebui să scoți mai mulți bani din buzunar: în intervalul orar 14:00 - 20:00 accesul costă 125 de lei de persoană în timpul săptămânii și 140 de lei în weekend.

Există și oferte pentru cei care vor să petreacă întreaga zi pe plaja urbană din nordul Capitalei. În timpul săptămânii un bilet pentru intreaga zi costă 165 lei de persoană, iar în weekend 195 de lei de persoană. Copiii cu înălțimea mai mică de 120 cm beneficiază de gratuitate dacă folosesc șezlongul rezervat al însoțitorului.




Citeste si