A venit vara, așa că suntem cu toții în căutarea unei soluții de a ne răcori, iar pentru cei care nu avem timp să dăm o fugă până la mare, parcurile acvatice din orașe sunt o variantă la îndemână, pentru a merge singuri, cu prietenii, parteneii sau familia.

Nu avem foarte multe în toată țara, așa că în unele orașe cei aflați în căutarea unei alternative s-ar putea vedea nevoiți să meargă la un ștrand sau o piscină, dar în lista realizată de noi am inclus acele complexuri acvatice care oferă mai mult decât varianta de a sta la soare și de a mai intra câte puțin în apă.

Ne-am gândit să găsim și niște tobogane, chiar niște plaje urbane și alte facilități care pot completa ceea ce poate fi numit drept aquapark.

Fără alte adăugiri, vă invităm să consultați galeria de mai sus.

Sursa foto: Lagoon Park București

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri