Primăria Constanţa anunţă că, în acest weekend, un tronson al bulevardului Tomis devine zonă zonă de promenadă, cu plimbări, deplasări cu rolele sau bicicleta şi cu savurarea unei cafele.

"E vară, e vremea vacanţelor şi plimbărilor, a întâlnirilor cu prietenii şi a timpului de calitate petrecut cu cei dragi. Şi unde putem face toate acestea, dacă nu în aer liber? De aceea, din acest weekend, bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol şi Miga, se transformă în zonă de promenadă. Savurăm o cafea, ne plimbăm, mergem cu rolele sau bicicleta, practicăm sporturi, luăm o pauză de la agitaţia zilnică", se arată în mesajul postat de Primăria Constanţa pe contul său de socializare.

Conform municipalităţii, prin acest proiect, pe lângă încurajarea mişcării în aer liber, Primăria Constanţa urmăreşte punerea în valoare a spaţiilor comunitare, dar şi revitalizarea economiei locale, prin extinderea locaţiilor existente în această zonă plină de farmec.

"De asemenea, invităm alături de noi toţi creatorii de frumos, producători, comercianţi, artişti, cluburi sportive sau ONG-uri. Vrem să promovăm cultura locală, tradiţiile româneşti, dar şi pe cele ale altor comunităţi prezente în Dobrogea, sporturile, să transformăm, astfel, orice plimbare într-o experienţă de neuitat", a mai spus administraţia locală.

Nu în ultimul rând, Primăria Constanța mai adaugă faptul că cei care doresc să se implice în acest proiect, se pot adresa Direcției Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanța.

Sursa foto: Facebook / Primaria Constanta

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri