Lagoon Park București este cea mai nouă atracție turistică a Capitalei, o plajă urbană aflată în nordul Bucureștiului, în cartierul Dămăroaia. Noul complex ocupă o suprafață de 40.000 metri pătrați și are 1.150 de șezlonguri cu umbrele, șezlonguri VIP, două restaurante și peste 250 de locuri de parcare. Prețurile de intrare încep de la 110 lei de persoană, dar pot ajunge și la 195 de lei pentru accesul pe întreaga zi în weekend.

Bucureștiul are propria plajă urbană, cosntruită în urma unei investiții de 33 de milioane de euro. Noua atracție este situată în zona de Nord a Capitalei pe strada Coralilor nr. 18. Lagoon Park înseamnă un spațiu de 40.000 de metri pătrați cu o lagună artificială de 9.800 de metri pătrați.

Fondatorii spun că această investiție reprezintă „o transformare spectaculoasă a unui peisaj urban industrial, stabilind un standard pentru spațiile de agrement din Europa și promițând să devină o destinație predilectă pentru bucureșteni și turiști deopotrivă”.

Lagoon Park București: Facilitățile complexului

  • 14.300 m3 de apă cu o adâncime medie de 2 m și 2 intrări principale de peste 1.800 m2
  • 11.400 m2 de plaje cu nisip
  • 1.050 de șezlonguri individuale premium
  • 770 de umbrele
  • 25 de cabine VIP situate în 4 zone premium
  • 260 de locuri de parcare dedicate, gestionate de Interparking
  • 2 restaurante și un beach bar, terase, zone pentru evenimente și sporturi, loc de joacă, spații de expoziție și promenadă, spații verzi, pontoane pentru sporturi acvatice
  • 3 zone de acces (acces Plaza, acces Vest și acces Est)
  • 47 de camere, securitate permanentă, muzică, salvamari, masaj și yoga.

Locația AICI.

lagoon park bucuresti

Lagoon Park București: Care sunt prețurile de acces pe noua plajă urbană din Capitală

Prețurile de acces pentru Lagoon Park București diferă în funcție de intervalul orar, dar și de ziua calendaristică. Un șezlong la umbră, între orele 09:00 - 14:00 costă 110 de lei în timpul săptămânii și 125 de lei în weekend. Totodată, pentru o relaxare după orele de muncă, va trebui să scoți mai mulți bani din buzunar: în intervalul orar 14:00 - 20:00 accesul costă 125 de lei de persoană în timpul săptămânii și 140 de lei în weekend.

Există și oferte pentru cei care vor să petreacă întreaga zi pe plaja urbană din nordul Capitalei. În timpul săptămânii un bilet pentru intreaga zi costă 165 lei de persoană, iar în weekend 195 de lei de persoană. Copiii cu înălțimea mai mică de 120 cm beneficiază de gratuitate dacă folosesc șezlongul rezervat al însoțitorului.

Noul complex oferă și pachete VIP pentru grupuri: zona VIP include doar 25 de locuri pentru 4 persoane și tratament preferențial (aveți aici chiar și un ospătar privat). Prețurile pentru un grup de 4 persoane pornesc de la 549 de lei și pot ajunge la 1.300 de lei dacă vrei să stai toată ziua pe plaja urbană.

lagoon park bucuresti

Lagoon Park București: Cum sunt prețurile aici față de concurență

Prețurile de acces petru Lagoon Park București întrec cu mult prețul de intrare în ștrandurile de cartier, unde mai poți merge chiar și cu 40 de lei, și sunt în general cam la același nivel cu cele de la Therme. Therme are o listă mai mare de servicii oferită clienților, fiind un centru SPA, iar noul complex din nordul Capitalei „un mini-litoral” urban.

Iată AICI o selecție a ștrandurilor din București cu prețurile actualizate pentru 2024.

Lagoon Park București: Ce trebuia să se construiască inițial în acest spațiu

Noul complex turistic Lagoon Park București se află pe spațiul în care, Forty Management, dezvoltator imobiliar român controlat de Lucian Azoiței, a demarat inițial planurile pentru construcția Central District Lagoon City. Proiectul inițial presupunea un mic cartier de lux, 100% auto-sustenabil și al cărui punct de atracție va fi o lagună cu apă turcoaz și nisip alb adus din Spania, pentru le aduce aminte chiriașilor de plajele din Maldive.

”Central District Lagoon City va avea o piscină imensă, de un hectar, care se va asemăna plajei din Maldive. Vom avea o lagună tropicală, cu apă turcoaz, chiar în zona de nord a Bucureștiului. Din păcate România are nisip galben, așa că pentru a crea această senzație de Maldive va trebui să aducem nisip alb din Spania”, spune acum un an Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Sursa foto: Lagoon Park București

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri