ibis Styles, brandul orientat către design al Accor, deschide ibis Styles Venus, primul hotel afiliat unui brand internațional de pe litoralul românesc al Mării Negre.

ibis Styles Venus, operat printr-un contract de franciză cu Paradis Hotels & Resorts, dispune de 180 de camere.

De asemenea, fiecare etaj este un "tribut" adus naturii sălbatice, cu teme de la imprimeuri de leopard la motive cu girafe și zebre.

Având în vedere tematica, oaspeții sunt invitați să pornească într-o vânătoare de comori, urmărind urmele animalelor de la recepție până la restaurant, pe holuri și în camere.

„Fiecare hotel sub acest brand spune o poveste distinctă. Deschiderea ibis Styles Venus demonstrează angajamentul nostru de a ne spori prezența în România, dar și de a crește atractivitatea turistică a litoralului românesc al Mării Negre.", a declarat Frank Reul, Vice President of Development Accor Premium, Midscale & Economy Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece.

Oaspeții pot explora atracțiile din apropiere, cum ar fi Muzeul Arheologic Callatis și Moscheea Esmahan Sultan din Mangalia sau se pot bucura de o scurtă plimbare până la frumoasele stațiuni învecinate Saturn și Neptun.

Potrivit reprezentanților Accor din România, hotelul din Venus dispune de asemenea și de piscină și un bistro bar, iar începând din 2025 se vor putea organiza evenimente în cele două noi săli de conferințe.

„Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm oaspeții în această locație (...).” a declarat Aurelian Marin, Directorul General al ibis Styles Venus.

ibis Styles Venus este parte din ALL-Accor Live Limitless, programul de loialitate dedicat stilului de viață al Accor.

Accor are în plan deschiderea mai multor hoteluri în următorii ani în România

Accor declara în toamna anului trecut că avea în plan deschiderea a 21 de hoteluri în următorii 3-4 ani. Anul trecut, compania deschisese un nou hotel sub brandul Mercure, la Cozieni, iar în iarnă anunța aducerea brandului elvețian Swissôtel în Poiana Brașov.

Compania de consultanță imobiliară Colliers, previziona în această primăvară că piața hotelieră din România a atras tot mai mulți investitori în ultima perioadă, iar în următorii doi ani se așteaptă inaugurarea a cel puțin 20 de hoteluri care să cumuleze circa 2.000 de camere.

Sursa foto: Accor / ibisStyles

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri