Sezonul de vară a debutat în forță, astfel că majoritatea operatorilor de restaurante de pe litoral s-au pus în mișcare pentru a-i întâmpina pe clienți cu lucruri cât mai diferite față de cele pe care le cunoșteau de anul trecut.

Astfel, reprezentanții restaurantului cunoscutului restaurant Golful pescarilor, au arătat pentru wall-street.ro că pentru vara aceasta au pregătit o selecție de preparate noi din pește și fructe de mare printre care chifteluțe de midii, supă picantă cu fructe de mare, frigărui de creveți însoțite de orez negru cu parmezan și câteva specii de pește proaspăt, ce vor fi disponibile în functie de cantitatea capturată.

De asemenea, Floriana Loredana Dumitru, manager de restaurant în cadrul Golfului pescarilor, a explicat că există creșteri de preț la doar câteva dintre preparate comparativ cu anul trecut, creșteri situate între 5-10%.

Printre cele mai vândute preparate ale noastre se numără storceagul, cacciucco, bibanul cu creveți si cotletul de calcan. Prețurile acestora variază între 48 și 194 lei.

Floriana Loredana Dumitru, manager restaurant Golful pescarilor

Aceasta a adăugat totodată faptul că, din punct de vedere al prezenței turiștilor, în această vară locația se așteaptă la un număr mai mare decât anul trecut, având în vedere numărul vizitatorilor din minivacanța de 1 mai și rezervările făcute până în acest moment.

Reprezentanta Golfului pescarilor a adăugat și faptul că locația le pregătește o surpriză clienților, urmând să deschidă un mic restaurant destinat acestora pe plaja din Agigea, în urma unei investiții de aproximativ 180.000 de euro.

Nu în ultimul rând, cu privire la bugetele pe care le mai au (sau nu) românii pentru a veni pe litoral, Floriana Loredana Dumitru nu se arată îngrijorată, spunând că se pot organiza vacanțe pentru toate tipurile de bugete, prin urmare "românii pot să vină pe litoral".

Sursa foto: Nicu Damasaru

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri