Din această săptămână Bucureștiul va avea propria plajă urbană, cosntruită în urma unei investiții de 33 de milioane de euro. Noua atracție este situată în zona de Nord a Capitalei pe strada Coralilor nr. 18.

Fondatorii spun că această investiție reprezintă „o transformare spectaculoasă a unui peisaj urban industrial, stabilind un standard pentru spațiile de agrement din Europa și promițând să devină o destinație predilectă pentru bucureșteni și turiști deopotrivă”. Lagoon Park Bucharest a implicat o investiție de 33 de milioane euro.

piscina bucuresti Lagoon Park

“Lagoon Park Bucharest este prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană, oferind o escapadă idilică din dinamica vieții urbane și un model de armonie între tehnologie și natură. Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de metri pătrați într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de 2 metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, 2 restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio“, a declarat Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

“Având în vedere că am identificat oportunități extraordinare în Europa, nu am fi putut avea un partener mai potrivit decât Forty Management pentru a duce inovațiile Crystal Lagoons mai departe și a accesa mai multe piețe europene cu lagunele noastre cristaline. Experiența Forty în proiecte inovatoare și sustenabile, pe lângă succesul în dezvoltările exclusiv verzi, a condus la acest parteneriat pe termen lung. Sunt convins că vom avea o colaborare extrem de fructuoasă în următoarele decenii și că împreună vom construi comunități vibrante în unele dintre cele mai uimitoare orașe europene, cu impact pozitiv asupra economiilor acestora și asupra turismului de agrement", consideră Jean Pierre Juanchich, Director Global Business al Crystal Lagoons.

Portofoliul Forty Management include în acest moment opt proiecte mixed-use de tip Lagoon City și 11 proiecte de tip Public Access Lagoon, ce vor fi dezvoltate în alte șase țări - Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Franța și Spania, la care se adaugă trei hoteluri de lux cu un număr total de 702 de camere – Radisson Lagoon și Central District Hotel - Crest Collection la București, alături de hotelul Swisshotel Hotel din cadrul Lagoon City Budapesta.

Sursa foto: lagoonpark.ro

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri