Ziua Copilului este prilejul ideal pentru a crea amintiri frumoase și pentru a le oferi celor mici experiențe de neuitat, în locuri precum Disneyland Paris, Madeira sau Kenya. De-a lungul timpului, reprezentanții agenției de turism Eturia au observat o creștere semnificativă a interesului pentru vacanțele destinate familiilor cu copii. Tot mai multe familii aleg să investească în experiențe care combină distracția, educația și relaxarea.

Parcurile tematice, aventurile în natură și destinațiile exotice atrag atenția părinților care doresc să ofere celor mici cadouri speciale și momente de neuitat. Tendința este susținută de diversitatea ofertelor și pachetelor turistice disponibile, care sunt concepute pentru a satisface nevoile și dorințele copiilor și adulților deopotrivă.

Sejur Disneyland & Paris, 5 zile

Vacanța ideală de 1 Iunie este cea în care turiștii pot retrăi copilăria în parcul tematic Disneyland, în timp ce se bucură de aerul boem al orașului luminilor, Paris. Vacanța începe la Disneyland, parcul născut din ambiția unui vizionar, Walt Disney, care și-a dorit să creeze un loc în care adulții să-și aducă aminte de copilărie alături de cei mici, iar apoi va continua în renumita capitala franceză Paris. Una dintre experiențele inedite incluse în acest pachet este cazarea în parcul Disneyland Paris și bilete de intrare în parcuri pentru 3 zile.

disneyland paris

Sejur Charter Madeira, Portugalia – 9 zile

Madeira este o destinație fascinantă, plină de peisaje spectaculoase, grădini luxuriante și o cultură vibrantă. Această insulă vulcanică oferă o varietate de activități pentru întreaga familie, de la plimbări prin pitoreștile orașe și sate tradiționale până la aventuri în aer liber. Turiștii pot admira orașul Funchal în toată splendoarea lui cu telecabina ce pleacă din partea veche a orașului, pe deasupra caselor și podurilor și se ridică la același nivel cu turnul Catedralei, de unde se poate admira peisaje unice. Pentru puțina distracție, cei mici se pot da cu sania tradițională din răchită: un cos din nuiele ce alunecă pe asfalt ca pe un derdeluș – sau un tobogan, metodă prin care localnicii obișnuiau să coboare din Monte în Funchal.

madeira portugalia

Safari & plaja Kenya, 10 zile

Un cadou de Ziua Copilului poate fi și o aventură de neuitat în safari, pentru luna iunie. Pachetul de vacanță propus combină emoția unui safari autentic cu relaxarea pe plajele exotice din Diani Beach. În rezervațiile faimoase precum Parcul Național Amboseli, ce se întinde la poalele Muntelui Kilimanjaro, dar și Parcul National Tsavo Vest, turiștii vor putea admira turmele mari de elefanți, lei, zebre, antilope, bivoli, hipopotami, maimuțe și multe specii de păsări.

safari kenya

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri