10 Mai 2007

Profiturile companiei hoteliere InterContinental Plc. au crescut in Q1

Cea mai mare companie hoteliera din lume, InterContinental Hotels Plc., a raportat miercuri o crestere cu 5% a profiturilor operationale in primul trimestru si a spus ca persepectiva pentru acest an este pozitiva.

Grupul britanic, care opereaza retelele InterContinental, Crowne Plaza si Holiday Inn, a afisat un profit operational in primul trimestru de 44 de milioane de lire (87,7 de milioane de dolari), in acord cu o estimare medie a analistilor de 44 de milioane de lire sterline.

"Afacerile au mers bine pe primul trimestru. Ritmul semnarii pentru operarea unor noi hoteluri a fost puternic, fiind adaugate in primul trimestru aproape 23.000 de camere in portofoliul retelei, cu 25% mai mult ca anul trecut. Perspectiva pentru 2007 ramane pozitiva", a spus potrivit NewsIn, seful executiv al departamentului financiar, Andrew Cosslettin, citat in raport.

Grupul are 1.300 de hoteluri in dezvoltare, afacerile de turism sunt sanatoase in lume, iar grupul britanic si-a depasit competitorii in primul trimestru, a adaugat Cosslettin.



Citeste si