Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, a semnat un contract de finantare in valoare de 93,7 milioane de lei pentru un proiect de realizare a parcului municipal Ploiesti Vest, inclusiv a cailor de acces si a retelelor edilitare specifice, parte a Planului Integrat de Dezvoltare Ploiesti, se arata intr-un comunicat.
Proiectul isi propune sa creasca suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor, sa creeze unele spatii publice pentru recreere si relaxare, precum si sa realizeze spatii publice pentru desfasurarea de activitati sportive de catre populatie.

Valoarea totala a proiectului, care se va derula pe parcursul a 36 de luni, este de 93.684.950,15 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 70.739.838,97 lei.

Prin Programul Operational Regional, in judetul Prahova, s-au contractat pana in prezent 46 proiecte in valoare totala de 267,92 milioane lei, si urmeaza sa fie contractate 32 proiecte in valoare de 43,95 milioane lei.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri