Un complex turistic care va include spatii de cazare, terenuri de golf si facilitati specifice, dar si spatii comerciale si restaurante, investitie evaluata la peste 40 de milioane de euro, urmeaza sa fie construit in apropierea Sucevei, in Mitocul Dragomirnei.
Potrivit unui comunicat al firmei care a initiat aceasta investitie, Dragomirna Golf Resort, proiectul prevede dezvoltarea unui complex turistic in jurul unui teren de golf realizat la standard international, arata Mediafax.

"Mica statiune turistica ce urmeaza a fi realizata fascineaza printr-o conceptie remarcabila si este amplasata intr-un cadru natural extrem de pitoresc, marginit pe doua laturi de padure, cu vedere spre lacul Lipoveni si raul Suceava", mentioneaza firma citata.

Proiectul, estimat la peste 40 de milioane de euro, va include un hotel, un teren de golf cu 18 cupe, o academie de golf cu teren de instruire de noua cupe si facilitati specifice, un centru de conferinte modular, un centru SPA, tratamente cosmetice si infrumusetare, terenuri de sport, spatii comerciale, restaurante, scena pentru spectacole in aer liber si zone dedicate agrementului.

Totodata, complexul turistic, care se va intinde pe o suprafata de o suta de hectare, are avantajul ca se afla in apropierea de aeroportul din Suceava.

In comunicat se mentioneaza ca principalele componente ale Dragomirna Golf Resort sunt constructia unui hotel cu clasificare internationala de patru sau cinci stele, avand 150 de camere, un centru de conferinte cu o capacitate de 600 de locuri, iar constructia modulara va permite divizarea acestuia in sali de conferinta mai mici, un centru SPA pentru relaxare, intins pe o suprafata de 1.500 metri patrati si al carui management va fi furnizat de un operator international, o piscina cu zone interioara si exterioara.

In complex va fi amenajata o zona de evenimente cu scena pentru spectacole in aer liber, locuri de joaca pentru copii si un club Multisport care va beneficia de terenuri de tenis si minifotbal.

Dragomirna Golf Resort mentioneaza ca in Romania exista in prezent peste 3.000 de jucatori de golf, majoritatea cetateni straini, fiind peste 500 de jucatori romani, numarul acestora fiind in crestere ca rezultat al cursurilor de instruire furnizate de cluburile de golf existente.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri