Metrorex a modificat perioada de implementare a restricțiilor în zona Piața Montreal - Piața Presei Libere, restricțiile inițial programate să înceapă pe 6 iulie 2024 urmândă să intre în vigoare începând cu data de 13 iulie 2024, la solicitarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI).

Potrivit anunțului oficial al Metrorex, în zonă vor avea activități de execuție la viitoarea stație de metrou Piața Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud, din cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni).

Operatorul metroului din București a anunțat și lucrări de proiectare și execuție a structurii de rezistență stații, galerii și tuneluri pentru Lotul 1, dintre stațiile „1 Mai și Tokyo", care impun necesitatea închiderii celor trei benzi de circulație existente pe Bd. Mărăști, pe relația Piața Montreal - Piața Presei Libere.

Potrivit anunțului citat, planul de deviere a circulației este avizat de Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, Direcția Transporturi, prin Avizul nr. 4257/08.04.2024, de Administrația Străzilor București și de Brigada Rutieră București, prin Avizul nr. 2791116 SSR/BS/10.05.2024.

Devierea traficului și semnalizarea rutieră pe zona lucrărilor se efectuează conform legislației în vigoare.

Aceasta va fi semnalizată prin instalarea de panouri informative cu privire la restricție, în intersecțiile: Bd. Ion Mihalache - Str. Aviator Popișteanu, Str. Aviator Popișteanu - Bd. Expoziției, Str. Parcului - Bd. Expoziției - Str. Aviator Traian Vasile, Bd. Mărăști - Str. Alexandru Constantinescu și Bd. Mărăști - Bd. Mareșal Alexandru Averescu.

Pentru pietoni, traversarea se va asigura pe la trecerile existente în capetele tronsonului de drum restricționat. Operațiunile pregătitoare devierii de trafic se vor executa cu suportul și sub supravegherea Brigăzii Rutiere.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri