O degajare mare de fum a avut loc la o locomotivă CFR Călători, la ieșirea din gara Chișineu Criș, din județul Arad. Incendiul se manifestă în interiorul locomotivei cu degajare mare de fum.

Peste 120 de persoane se aflau în trenul care nu a putut fi decuplat de la locomotiva în flăcări. Majoritatea a fost evacuată de pompieri.

Potrivit ISU Arad, pompierii intervin cu două autospeciale de stingere.

De asemenea, nu există victime. Potrivit ISU, cauza probabilă a evenimentului este un "efect termic" produs ca urmare a necurățării sau neventilări unor filtre/canale de aerisire.

Degajarea de fum a fost izolată de personalul de locomotivă cu mijlocele din dotare. Preventiv până la îndepărtarea degajării de fum, călătorii din primul vagon, cel de lângă locomotivă, au fost mutați în celelalte vagoane.

CFR Călători precizează faptul că toți călătorii au rămas în tren neexistând risc de incendiu.

Conform procedurilor mecanicul de locomotivă a anunțat la 112 acest incident, fapt care explică prezența pompierilor la fața locului, intervenția lor nemaifiind necesară în acest caz.

Trenul IR 1920 Mangalia – Oradea înregistrează o întarziere de 174 minute, principala cauză fiind incendiul de vegetație din seara zilei de 28 iunie dintre Medgidia – Mircea Vodă.

IR 1920 Mangalia – Oradea a plecat ieri seară din stația Medgidia, conform dispoziților CFR S.A., cu o întârziere de 110 minute.

Restul minutelor de întârziere se datorează restricților de viteză și a lucrărilor operate pe șinele de cale ferată efectuate de către CFR S.A. .

Reîncadrarea trenului IR 192 Mangalia – Oradea în graficul de circulație controlat este gestionat de CFR S.A. .

Între timp, trenul IR 1831 Timișoara Nord - Iași, cu plecare din Timișoara Nord în această dimineață - 29 iunie 2024, va ajunge la Iași cu o întârziere de aproximativ 300 de minute.

Întarzierea este generată de defectarea locomotivei în stația Lugoj.

Trenul își va relua circulația în condiții de siguranță cu o locomotivă de ajutor care va sosi de la Arad, după efectuarea tuturor procedurilor specifice unei asemenea situații (acțiuni de manevră detașare/atașare, proba frânei etc).

Sursa foto: ISU Arad

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri