În perioada 29 - 30 iunie, pe Calea Victoriei din Capitală vor fi organizate o serie de reprezentații susținute de artiști internaționali independenți ce vor performa în intervalul orar 10:00- 21:00. Spectacolele itinerante fac parte din proiectul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, se arată într-un comunicat.

Personajele de mari dimensiuni din seria Harry Potter din Spania, broaștele luminoase „Electro Frogs” din Franța, grupul de stegari „Flag Wavers” și trupa „Puglia Street Band” din Italia se întâlnesc cu publicul bucureștean pentru a anima Calea Victoriei, pe segmentul traseului pietonal dintre Piața Revoluției și Cercul Militar Național. Fiecare trupă va susține câte 5 reprezentații de aproximativ 30 de minute, atât sâmbătă, 29 iunie, cât și duminică, 30 iunie.

  • Gigantele personaje gonflabile Harry Potter din Spania vor saluta trecătorii de pe Calea Victoriei, sâmbătă de la orele 10:10 și 11:10, respectiv duminică, de la orele 18:10, 19:10 și 20:10. Personajele din universul seriei Harry Potter prind viață în structuri gonflabile de mari dimensiuni, iluminate.
  • Electro Frogs vin din Franța fac spectacol în fața publicului aflat pe Calea Victoriei sâmbătă la ora 10:30 și 11:30 și în ziua de duminică de la orele 18:30, 19:30 și 20:30. Amfibienii îi invită pe cei prezenți să intre în atmosfera deosebită de lumini și sunet. Spectacolul reunește spiritul aventuros al lui Dr. Frankenstein, umorul satiric al lui Gargantua și farmecul broaștei Kermit.
  • Flag Wavers, cu o istorie de decenii ce își are rădăcinile în anul 1966 în Fossano, Italia, vor susține reprezentații de mânuire a steagurilor în ambele zile din weekend, sâmbătă - orele 10:20, 11:20 și duminică - orele 18:20, 19:20, 20:20. Grupul și-a consolidat reputația la nivel internațional, prezentând spectacole în diverse colțuri ale lumii, de la Japonia la Argentina și de la Canada la Norvegia. Coregrafia lor este acompaniată de o orchestră formată din tobe și trompete care interpretează muzică medievală. „Principi d'Acaja” reușește să păstreze vie arta mânuirii steagurilor, inițial fiind o tactică militară nobilă.
  • Trupa dinamică de muzicieni Puglia Street Band din Italia aduce un plus de energie pe străzile Bucureștiului, prin cele 5 reprezentații ale spectacolului itinerant ce estompează granița dintre formație și public, sâmbătă la orele 10:00 și 11:00 și duminică de la orele 18:00, 19:00 și 20:00. Într-o călătorie muzicală ce străbate genuri ca funk, rock, latin, pop și balcanic, Puglia Street Band transformă spectatorii în participanți activi ai evenimentului.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri