Vremea se va menţine caniculară la nivelul Capitalei, până vineri dimineaţa, disconfortul termic va fi accentuat, iar temperatura maximă va ajunge şi la 38 de grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, în intervalul 19 iunie, ora 10:00 - 20 iunie, ora 10:00, indicele temperatură-umezeală (ITU) ce va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă între 17 şi 21 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

De asemenea, în perioada 20 iunie, ora 10:00 - 21 iunie, ora 10:00, vremea va rămâne caniculară, cu o maximă ce se va situa în jurul valorii de 38 de grade. Valorile minime vor fi 17 - 20 de grade, cerul va fi mai mult senin, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

ANM a emis, miercuri, noi avertizări Cod Galben şi Cod portocaliu de căldură extremă, valabile în toată ţara pe parcursul următoarelor două zile.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri