Primăria Sectorului 3 anunţă pe SEAP licitaţie pentru un acord cadru pe patru ani pentru servicii de întreţinere şi regenerare urbană, având o valoare totală cuprinsă între 212.042.890 şi 847.756.246 lei, relatează Agerpres.

"Obiectivul general al acordului-cadru este reprezentat de prestarea activităţilor necesare asigurării unui climat sănătos pentru cetăţeni şi punerea în valoare a domeniului public, după cum urmează: amenajare şi întreţinere a terenurilor de joacă, degajare terenuri de corpuri străine, tundere gazon, igienizarea locurilor de joacă, plantare de material dendrologic, întreţinere şi realizare sisteme de irigaţii", prevede anunţul.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 106.208.071 lei fără TVA, iar valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 4.274.928 lei fără TVA.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va avea o pondere de 40%, demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului şi o planificare adecvată a resurselor şi a activităţilor 24%, caracteristici de mediu ale utilajelor cu rol de transport implicate în execuţia contractului 15%, timpul de intervenţie în cazul avariilor/defecţiunilor la sistemele de irigaţii 5%, timpul de intervenţie în cazul căderilor de arbori/crengi 5%, timpul de intervenţie în cazul unor defecţiuni/ neconformităţi la echipamentele de joacă 5%, numărul persoanelor implicate în îndeplinirea contractului care sunt unici întreţinători de familie 6%.

Ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat în ultimii trei ani servicii similare cu o valoare cumulată de minimum 100.000.000 lei (fără TVA).

Termen limită pentru primirea ofertelor: 5 iulie.

Încă o licitație de peste 121 mil. lei pentru apă și canalizare

Tot Sectorul 3 anunţă şi o altă licitaţie, pentru lucrări de extindere a reţelelor publice de alimentare cu apă şi canalizare. Este vorba despre un acord - cadru cu o durată de doi ani, având o valoare totală estimată de până la 121.100.905 lei.

Garanţia trebuie să fie de 36 de luni de la recepţia la terminarea lucrărilor, iar valoarea celui mai mic contract subsecvent este estimată la 9.799.508 lei fără TVA, în timp ce valoarea celui mai mare contract subsecvent este estimată la 48.997.544 lei.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 40%, iar aspectele tehnice vor totaliza 60%.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 1 iulie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri