UPDATE 19:04 - Incendiul de pe strada Călușei a fost lichidat. Suprafața afectată aproximativ este de aproximativ 100mp.

UPDATE 17:35 - La misiunea de pe strada Călușei, incendiul este localizat. Au fost evacuate 2 persoane dintr-o locuință învecinată, dintre care o victimă expusă la fum a fost asistată medical de către echipajele de la fața locului.

Știrea inițială

Un incediu a avut loc la o casă din sectorul 2 al Capitalei. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București - Ilfov (ISU- BIF) intervin la fața locului pentru a stinge flăcările.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la o casă, pe strada Călușei, din sectorul 2 al municipiului București. Au fost alertate 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanță SMURD. În momentul de față incendiul se manifestă cu degajări mari de fum. Până în momentul de față nu au fost identificate victime. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, au precizat reprezentanții ISU București - Ilfov.

-știre în curs de actualizare-

Sursa foto: ISU-BIF

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri