Chiar dacă la prima vedere pare un lucru extrem de simplu, obținerea unui bărbierit perfect nu este un proces facil și necesită foarte multă atenție. Pregătirea tenului, tehnicile de direcționare a mașinii de ras și îngrijirea feței după bărbierit sunt câteva dintre aspectele esențiale pentru un rezultat exemplar.

Știm că orice bărbat își dorește o piele fină, discret parfumată, fără iritații, care să-i ofere încredere pe tot parcursul zilei, iar acest obiectiv poate fi ușor atins cu ajutorul unor aparate de barbierit electrice. În plus, pe lângă timpul prețios pe care îl vei economisi, mai există o serie de avantaje care vin odată cu folosirea unor astfel de dispozitive.

Economisești bani

Aparatele de ras tradiționale au nevoie de apă, cremă de ras sau spumă, toate aceste produse adăugându-se costului final al bărbieritului. În plus, acestea nu au durată de viață foarte mare și trebuie înlocuite destul de des. Astfel, chiar dacă pe moment ai putea spune că un aparat de bărbierit electric este scump, cumpărându-l vei ajunge să economisești sume importante de bani pe termen lung. De asemenea, acestea au o durată mare de viață și nu vei fi nevoit să-l schimbi în mod constant.

Îți protejezi pielea

În timp ce lamele deteriorează fața, prin acțiunea de răzuire, aparatele de ras electrice au capacitatea să protejeze tenul și asta datorită faptului că lamele tund sigur și precis, dar fără a atinge direct pielea. Rezultă astfel un bărbierit fără tăieturi, iritații și fără acele senzații de arsură prezente mai ales la nivelul obrajilor.

Vei fi mai rapid

Bărbieritul tradițional înseamnă o rutină completă, de la pregătirea feței, aplicarea produselor, atenția mărită în timpul procesului propriu-zis și apoi o îngrijire profundă a tenului. La toate acestea, se adaugă timpul petrecut pentru spălarea și uscarea instrumentelor de bărbierit. Cu un aparat de ras electric totul devine mult mai simplu. Îl pornești, îți aranjezi barba și apoi îl pui în stația de curățat. Singura grijă va fi să nu uiți din când în când să-l pui la încărcat astfel încât să-l ai mereu pregătit.

Te poți bărbieri oriunde

Când discutăm de bărbieritul clasic, lucrurile sunt cumva limitate, o chiuvetă sau un duș fiind esențiale. Cu un aparat electric ai scăpat de această grijă și, dacă încarci aparatul din timp, nu vei mai fi condiționat nici măcar de priză, majoritatea aparatelor funcționând fără fir.

Îi vei iubi versatilitatea

Versatilitatea este unul dintre lucrurile pe care le vei adora la aparatele de bărbierit electrice. Majoritatea lor îți dau posibilitatea să alegi între un bărbierit uscat confortabil și unul umed tonic. Poți alege să te bărbierești cu gel, cremă sau spumă, o poți face deasupra chiuvetei sau chiar în duș.

În plus, folosirea unui aparat de bărbierit electric va reduce numărul firelor de păr care cresc sub piele, tenul tău păstrându-și vitalitatea și frumusețea. De asemenea, pentru un rezultat excelent, sfatul nostru este să te bărbierești imediat după duș și după ce ai aplicat o cremă pentru hidratarea feței și a părului facial.

Sursa foto: Stocksnap.io

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri