31 Martie 2021

A patra zi de proteste | Un tânăr din Constanța a fost reținut de jandarmi



A patra seară de proteste a început cu un incident la Constanța, unde un tânăr ajuns în fața prefecturii pentru a protesta a fost reținut de jandarmi. Bărbatul a fost culcat la pământ și încătușat de jandarmi.

Sunt măsuri preventive şi le explicăm oamenilor că siguranţa lor este prioritatea noastră. Este prioritar pentru noi să ajungă acasă, în siguranţă. Nu le interzicem protestatarilor să vină la protest. Înainte de începerea adunării publice, colegii mei au acţionat pentru a le explica măsurile preventive. Persoanele au fost informate în scop preventiv, pentru a nu deţine arme albe”, a declarat Răzvan Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

În această seară, începând cu ora 19.00, protestatarii au plecat în marş pe ruta Prefectură - bulevardul Ferdinand - 1 Decembrie, apoi către Gara - bulevardul 1 Mai vechi - Poarta 6, apoi se vor întoarce pe fostele linii de tramvaie, vor urca pe podul de la Doraly - Strada Pandurului - Strada Liliacului - Bulevardul Aurel Vlaicu - Pod Cora - I.C. Brătianu - Şcoala 8 - I.L. Caragiale - Casa de Cultură iar în final se vor întoarce la Prefectura, pe strada I.Gh. Duca, notează Adevarul.ro

Oamenii care s-au adunat în această seară la Constanța protestează împotriva restricțiilor anti-COVID-19 și cer redeschiderea mai multor sectoare de activitate, cum este și HoReCa.



Citeste si