27 Noiembrie 2020

DSU prelungește carantina pentru municipiul Slobozia



Direcția pentru Situații de Urgență (DSU) a decis prelungirea carantinei pentru municipiul Slobozia pentru încă șapte zile, se arată într-un anunț postat pe paginad e Facebook a Instituției Prefectului din Județul Ialomita.

„Prin ordinul DSU din data de 26.11.2020, măsura de carantină zonală a Municipiului Slobozia se prelungește pentru o perioadă de 7 zile.

Din păcate, incidența cazurilor de imbolnăvire cu SARS-COV2 ieri a fost de 8,45/1000 persoane, ceea ce înseamnă în continuare că suntem în risc epidemiologic maxim.

În perioada următoare, de 7 zile, măsurile de carantină pentru populație se prelungesc, adică avem în continuare obligația de a ne deplasa doar pentru nevoi de strictă necesitate, bifate sau completate în declarația pe proprie răspundere.

Ca măsuri suplimentare, se limitează capacitatea magazinelor/supermarketurilor/hipermarketurilor la maxim 30% din capacitate, cu respectarea normelor de distanțare fizică. În cazul centrelor comerciale/parcurilor comerciale, se limitează accesul persoanelor astfel încât să se asigure 8 mp/persoană”, se arată în anunț.



Citeste si