Val de indignare pe internet, după ce cântărețul de manele Dani Mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni. Mai multe persoane scriu pe Facebook că au sesizat Poliția. Mocanu spune că leul a fost tratat „ca un bebeluș”, iar rănile fac parte din regie și reprezintă un „machiaj profesional”, potrivit Digi24.

Manelistul Dani Mocanu riscă un dosar penal după ce a apărut într-un videoclip alături de un leu. În imagini se vede că animalul este rănit la spate, dar și în zona membrelor inferioare.

Incidentul a fost sancționat de internauți care le-au cerut autorităților să intervină de urgență. În paralel au fost formulate mai multe plângeri către Poliție și Garda Națională de Mediu. Manelistul nu este la prima ciocnire cu polițiștii. El mai are un dosar penal pentru proxenetism și trafic de persoane.

Dani Mocanu a răspuns celor care s-au arătat revoltați, într-un video postat pe YouTube. El spune că animalul a fost tratat „ca un bebeluş” și i s-a oferit „tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal”.

În plus, cântărețul povestește că pentru acest videoclip felina a avut parte şi de „machiaj profesional”, pentru a arăta cât mai "fioros".

Sursa foto: Digi24.ro

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri