Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, în zona Șoseaua Progresul. Este vorba despre două tramvaie care circulau în același sens de mers. Pagubele sunt însemnate, însă patru persoane au avut nevoie de primul ajutor.

Patru dintre persoanele care se aflau în tramvai la momentul impactului au avut nevoie de acordarea primului ajutor. Dintre ele trei au fost transportate la Spitalul Universitar, iar una dintre ele a refuzat să meargă la spital, fiind rănită ușor.

La fața locului au acționat două autospeciale SMURD, o motocicletă SMURD și o ambulanță. Poliția face verificări și urmează să stabilească de ce s-a produs accidentul de pe Șoseaua Progresului.

Conform Brigăzii Rutiere, conducătorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care era oprit în stație, pentru îmbarcarea/debarcarea pasagerilor.

Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către Bd.Timișoara a fost restricționat pentru cercetări.

Sursa foto: Digi24.ro

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri