Wall-Street.ro organizează, pe 16 septembrie, „Companii și ONG-uri pentru educație și sănătate”, ediția a doua a conferinței CSR – Growing Responsible, în care ne propunem să vorbim despre proiectele companiilor și ale ONG-urilor din unele dintre cele mai afectate domenii de anul acesta: educație și sănătate.

Educația este una dintre temele de actualitate în România, cu atât mai mult cu cât deschiderea școlilor a creat o serie de controverse la nivel național. În același timp, educația, realizată acolo unde s-a putut și s-a vrut, în mediul online, a fost posibilă în ultimele luni doar pentru o mică parte dintre elevi. ONG-urile au atras atenția că mulți elevi rămân în urmă, iar unele companii au încercat să acopere golurile cu resurse materiale. Starea la zi a educației românești în pandemie, impactul proiectelor desfășurate în ultimele luni și programele de învățământ profesional în sistem dual sunt subiectele pe care le punem pe agenda conferinței.

Sărăcia este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă societatea românească. Putem combate sărăcia prin investiția în educație de calitate pentru toți copiii.

Cristina Hanganu, Director de Comunicare Lidl România, unul dintre speakerii conferinței

Sănătatea, cea de-a doua temă a conferinței, reprezintă unul dintre domeniile care continuă să influențeze puternic evoluția pandemiei în România. Multe companii și ONG-uri au reacționat la apelul cadrelor medicale și au început să acopere lipsurile din sistemul de stat. Astfel, donațiile de echipamente medicale și de protecție au început să sosească acolo unde a fost nevoie. Despre impactul inițiativelor private și al ONG-urilor și nevoia acoperită din sistem ne propunem să vorbim în cadrul conferinței.

Primii speakeri confirmați la ediția de anul acesta sunt Cristina Hanganu – Director de Comunicare Lidl România, Angela Galeta – directoarea Fundației Vodafone România, Cornelia Szabo – CEO CEZ Vânzare, Ioana Nainer – Patient Engagement, Advocacy & CSR Laed Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson in Romania și Mihai Boldijar - Director General Robert Bosch SRL.

Înscrie-te AICI la ediția care va avea loc online pe 16 septembrie, de la ora 11:00.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri