Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Tulcea a activat Planul Rosu de Interventie in cazul unui microbuz cu persoane care s-a rasturnat, joi dupa-amiaza, in afara partii carosabile la Ostrov-Daeni, pe DJ 222F, accidentul fiind semnalat in urma unui apel la 112, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, scrie Agerpres.

Cinci din cele 14 persoane aflate in autobuzul rasturnat pe drumul judetean dintre satele Ostrov si Daeni necesita ingrijiri medicale, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta, Florentin Daciu.

"In vehicul, au fost 14 persoane, din care patru adulti si un copil de 17 ani necesita ingrijiri medicale. Toti sunt constienti si stabili", a mentionat Florentin Daciu..

ISU Delta a fost solicitat in jurul orei 14,00 sa intervina la accidentul rutier produs pe drumul judetean, intre localitatile Ostrov si Daeni.

La locul producerii accidentului s-au deplasat patru ambulante, dintre care doua ambulante SMURD, o autospeciala de descarcerare cu punct medical avansat, o autospeciala de descarcerare grea, trei autospeciale de stingere cu apa si spuma si a fost solicitat si sprijinul elicopterului SMURD, a mai precizat sursa citata

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri