31 August 2018

Speranta Cliseru, certata in public de un cetatean: "Spuneti ca Dragnea minte, Carmen Dan minte". Cliseru: Asta am spus!"



Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost certata in public, in timp ce se afla la o terasa, de un bucurestean suparat ca soferul prefectului parcase pe trecerea de pietoni si refuza sa mute masina. Bucuresteanul i-a adresat mai multe intrebari legate de protestul din 10 august, pentru care prefectul a semnat ordinul de interventie al jandarmilor, se arata intr-un material video publicat de Digi24.

„Ce cautati in public, doamna Cliseru? Ar trebui sa stati ascunsa dupa 10 august. Stiti ca soferul dumneavoastra a parcat pe trecerea de pietoni, aici la Gradina Icoanei. Cum facem? Chem politia sau ii spuneti sa mute masina?”, ii atrage atentia barbatul.

„Faceti ceea ce credeti”, ii raspunde prefectul Capitalei.

Cetateanul ii transmite prefectului ca daca nu a avut nicio legatura cu violentele jandarmilor din data de 10 august ar trebui sa iasa public sa spuna asta. „Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte”, ii spune acesta.

Speranta Cliseru: „Asta am spus! Am spus. Nu sunt eu vinovata, credeti-ma!”

Luni, 27 august, prefectul Capitalei, ajunsa la Senatul Romaniei, unde trebuia sa fie audiata la Comisia de Aparare din Senat cu privire la incidentele din 10 august, a declarat in fata jurnalistilor ca a semnat ordinul de interventie a jandarmilor "dupa 12 noaptea".

"Este conform legii. Daca sunt atacati (jandarmii - n.red.), au voie sa actioneze fara ordin. Nu este relevanta ora (la care a fost dat ordinul - n.red.) . Jandarmii puteau actiona si fara ordin. Nu am ce sa reprosez. Deciziile luate de Jandarmerie.. au actionat (jandarmii - n.red.) asa cum prevede regulamentul lor", a fost explicatia oferita de Speranta Cliseru.



Citeste si