8 Ianuarie 2018

Expert criminalist: Pedofilul cautat in Bucuresti ar putea scapa nepedepsit daca modificarile Codului Penal adoptate de PSD-ALDE intra in vigoare



Barbatul cautat de politistii din Bucuresti dupa ce vineri dimineata a agresat sexual doi copii intr-un lift din Drumul Taberei ar putea scapa nepedepsit, este ipoteza unui expert criminalist. Asta daca noile modificari la codurile penale adoptate de coalitia PSD-ALDE ar intra in vigoare, conform digi24.ro

Dan Antonescu, expert criminalist, a declarat la Digi24 ca aceste imagini, daca s-ar modifica codurile penale, nu ar putea fi folosite ca proba.

„Doi copii care au fost traumatizati printr-un astfel de gest al unui dezaxat, el ar putea scapa nepedepsit pentru ca legea l-ar putea proteja. Sper ca astfel de modificari sa nu se intample”, a precizat el.

In acest caz, expertul a adaugat ca „orice informatie pe care cineva o detine, daca e retinuta, nu are valoare, trebuie comunicata celor care pot folosi informatiile pentru a-l opri pe acest individ de a mai face astfel de gesturi”.

Cititi stirea integrala pe Digi24.ro



Citeste si