"Politicieni penali la Parada Militara" este sloganul protestului anuntat de 1 Decembrie, chiar in timpul paradei organizate cu ocazia Zilei Nationale.

Organizatorii protestului spun ca vor huidui daca vreun politician cu probleme penale va participa la parada organizata de Ziua Nationala din Capitala.

"Pe 1 Decembrie nu dorim politicieni cu probleme penale sa participe la Parada Militara de Ziua Nationala a Romaniei din Bucuresti! Nu va acceptam la aceasta zi speciala pentru Romania! Veti fi huiduiti de romanii care muncesc pentru tara! Voi ati furat si ati distrus tara! Voi veti plati!", au transmis organizatorii protestului, intr-un mesaj pe Facebook.

Protestul va avea loc intre orele 10:00 - 13:00, la Arcul de Triumf.

O alta manifestatie este anuntata, tot pe data de 1 decembrie, de la ora 18:00, in fata Guvernului.

"Romania moare in fiecare zi: prin uciderea independentei justitiei; prin masurile fiscale care distrug motoarele dezvoltarii economiei; prin cei numiti pe criterii politice in functii, prin cei lipsiti de competenta si moralitate; prin atacurile asupra celor care vor sa schimbe ceva: jurnalisti, ong-uri sau de simpli cetateni; prin asediul valorilor europene; prin asediul asupra institutiilor create cu eforturi uriase si sacrificii ale populatiei; ne mor batranii si copii lipsiti de masuri eficiente in sanatate; ne mor tinerii lipsiti de educatie; ne mor romanii de dor, obligati sa munceasca in alte tari. Refuzam sa fim complicii acestei tradari, acestei crime, prin tacerea noastra", au transmis organizatorii.

Piata Victoriei, punctul de intalnire al protestatarilor din Capitala, va inchisa in perioada 2-20 decembrie, dupa ce Primaria Capitalei a decis ca acolo se va organiza un targ de sarbatori, al treilea din Bucuresti. Legea prevede ca doua manifestatii nu pot avea loc in acelasi timp si in acelasi loc.

Cum a explicat Gabriela Firea organizarea unui targ cu ocazia sarbatorilor de iarna, in fata Guvernului? Citeste AICI

Sursa foto: Agerpres FOTO / Alex Micsik

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri