12 Aprilie 2017

CFR Calatori suplimenteaza locurile in trenuri de Paste



CFR Calatori a anuntat ca va suplimenta cu peste 8.000 de locuri, in minivacanta de Paste, trenurile catre cele mai solicitate destinatii si recomanda achizitionarea din timp a biletelor. Aproape toate agentiile de voiaj CFR Calatori vor fi inchise in perioada 15-17 aprilie.

CFR Calatori va suplimenta trenurile catre si dinspre destinatii precum Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Satu Mare sau Timisoara, potrivit News.ro.

Pentru a evita aglomerarile, compania recomanda tuturor pasagerilor planificarea din timp a calatoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achizitionate din timp de pe site-ul companiei, de la automatele XsellKiosk din gari, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR, de la distribuitori autorizati (agentii de turism) si prin telefon.

CFR Calatori recomanda studentilor sa acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie Bucuresti si casele de bilete dedicate si marcate in spatiile din holurile marilor gari.

In perioada 15-17 aprilie, toate agentiile de voiaj CFR Calatori vor fi inchise, cu exceptia agentiilor din centrele comerciale Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti si Iulius Mall din Iasi.



Citeste si