Lanțul de farmacii Belladonna lansează o platformă online prin care pune la dispoziția pacienților o gamă variată de produse farmaceutice, parafarmaceutice, cosmetice și aparatură medicală la prețuri foarte mici.

”Fiind asaltați de mesaje venite din partea pacienților care sunt în autoizolare sau care, din diferite motive, nu pot veni în farmacie, am lansat FARMACIA ONLINE www.farmBLD.ro”, arată reprezentanții lanțului farmaceutic.

În acest fel, Belladonna încearcă să vină în ajutorul mamelor cu copii, persoanelor vârstnice sau tuturor celor care, în această perioadă, caută produse pentru imunitate, antitermice sau protecție împotriva COVID-19.

Totodată, lanțul de farmacii a decis ca prin intermediul farmaciei online să pună la dispoziție, pe lângă produse fără prescripție medicală (OTC-uri), și produse de îngrijire inclusiv dezinfectanți, mănuși și măști de protecție.

Produsele comandate sunt livrate prin curier rapid în orice locație din țară sau pot fi ridicate din farmacia Belladonna din Șoseaua Pantelimon nr. 350, Sector 2, București.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri