12 Ianuarie 2010

Retailerul francez de haine Camaieu deschide primul magazin in Romania



Camaïeu, cel mai mare distribuitor de haine din Franta, a deschis primul magazin pe piata din Romania, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, unde a inchiriat o suprafata de 230 mp.
“Anuntam astazi o alta premiera: deschiderea magazinului Camaïeu in AFI Palace Cotroceni si sunt convins ca brandul Camaïeu completeaza mixul nostru de marci", a declarat Israel Vizel (foto), managerul mall-ului.

Lansat in Franta in anul 1984, brandul Camaïeu are o retea internationala de 850 de magazine in Italia, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Belgia, Luxemburg, Rusia si Estul Mijlociu si o cifra de afaceri de 709 milioane de euro pe an.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de 76.000 mp si a necesitat o investitie totala de 300 milioane de euro, fiind dezvoltat de AFI Europe, parte a grupului Africa Israel.

Proiectul include 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, o pista de role, bowling si snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.



Citeste si