Extinderea centrului comercial Iulius Mall Timisoara, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, va fi inaugurata pe 12 noiembrie, dupa o investitie de circa 60 milioane de euro. Mall-ul din Timisoara va deveni atunci cel mai mare centru comercial din afara Bucurestiului, avand o suprafata construita de 177.613 mp.
Iulius Mall Timisoara are o suprafata inchiriabila de 64.215 mp, extinderea proiectului fiind structurata pe cinci niveluri. Doua niveluri sunt destinate pentru o parcare subterana cu o capacitate de 1.000 de locuri, in timp ce parterul este ocupat de retailerul francez Auchan, care va deschide cel de-al saptelea hipermarket din Romania.

Auchan are o suprafata de vanzare de 10.500 mp, 60 de case de marcat si peste 350 de angajati. Tot dupa finalizarea extinderii, in Iulius Mall Timisoara va fi prezent si retailerul Intersport, cu o suprafata de 800 mp.

Printre chiriasii mai vechi ai mall-ului se numara: brandurile Inditex (Zara, Pull and Bear, Stradivarius si Bershka), Starbucks, Altex, Adidas, Bennetton, Bata, Mango, Pizza Hut, Terranova, Puma si Cellini.

Iulius Mall Timisoara, cel de al doilea mall din cadrul retelei nationale Iulius, a fost inaugurat in anul 2005, in urma unei investitii initiale de 45 milioane de euro. Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar compania mai detine in prezent alte trei mall-uri in Iasi, Suceava si Cluj.

Citeste si Iulius Mall Timisoara asteapta din toamna cu 30% mai multi vizitatori.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri