Saint-Gobain România a dat startul unei noi ediții a „Saint-Gobain National Trophy”, o competiție adresată constructorilor, arhitecților și fațadierilor din România care sunt încurajați să înscrie în concurs proiectele de excepție realizate începând cu anul 2020 și care vor fi finalizate până la 31 decembrie 2024.

În acest concurs se pot înscrie toate companiile care au construit sau au în curs de construire o clădire la a cărei realizare s-au folosit soluţii Saint-Gobain, respectiv: pereţi de compartimentare şi tencuieli uscate, plafoane false fixe şi demontabile, canale de desfumare, ventilaţie, protecţii la foc ale structurilor metalice, şape flotante, lucrări de tencuieli şi gleturi, vitraje etc. Înscrierea în concurs este gratuită.

Proiectele pot fi înscrise până la data de 31 octombrie 2024, câștigătorii urmând a fi anunțați în luna decembrie. Aceștia vor fi desemnați de către un juriu de specialitate care va evalua proiectele pe baza unor criterii specifice: excelenţă în execuţie, utilizarea soluţiilor Saint-Gobain, sustenabilitate, calitatea prezentării.

Participanții vor putea înscrie proiectele în una dintre cele șapte categorii distincte: Rezidențial, Cultură, Educație și timp liber, Afaceri și instituții, Fațade, Plafoane, Inovație, Soluții pe bază de sticlă. Fiecare categorie este evaluată pe criterii specifice, cu accent pe sustenabilitate și inovație.

Sursa foto: Saint-Gobain

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri