Tiny House Festival reunește producătorii români din domeniul locuințelor alternative, pregătiți să prezinte publicului cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniu. Prețurile pentru aceste case inovatoare încep de la 6.900 de euro + TVA, făcându-le extrem de accesibile pentru oricine dorește să investească într-o locuință de vacanță modernă și sustenabilă.

Un exemplu de investiție inteligentă este o casă modulară de 40 mp2, complet echipată, care include două camere, baie, sufragerie cu bucătărie open space, dotată cu sistem de instalații și climatizare, la un preț de 25.000 de euro.

De asemenea, vizitatorii vor avea acces la produse premium, precum corturi de glamping de 9 mp2 la prețul de 600 de euro, ciubăre la prețul de 1.200 de euro ori saune portabile la prețul de 2.300 de euro.

Tiny House Festival, ediția 2024, aduce la Vama Veche peste 40 de unități de cazare inovatoare, de la tiny houses și case modulare la dom-uri și corturi de glamping, oferind soluții sustenabile și moderne la prețuri dintre cele mai competitive din Europa. Participanții au ocazia să explorezi cele mai noi tendințe în locuințele alternative în timp ce se bucură de o vacanță de vis la malul mării. Pe parcursul festivalului, vizitatorii vor putea participa la evenimente speciale, concerte live, petreceri tematice, workshopuri pentru copii și multe alte surprize.

Sursa foto: Tiny House Festival

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri