Metav SA, dezvoltatorul proiectelor Belvedere, Zenville și IQON , a obținut autorizația de construire pentru un nou proiect rezidențial lângă București, în Pipera, în care va construi peste 160 de locuințe, o investiție care se ridică la circa 40 de milioane de euro.

Victor Terheș, Director de vânzări al Bellemonde, dar și în cadrul Metav, companie în care este acționar și Puiu Popoviciu, proprietarul Băneasa Shopping City, a declarat pentru wall-street.ro că proiectul rezidențial din Pipera va include mai multe facilități, unele dedicate exclusiv viitorilor rezidenți, dar și unele care vor fi deschise celor care locuiesc în zonă.

Vezi GALERIA FOTO de mai sus.

„Facilitățile se împart în două categorii mari. O parte sunt facilitățile dedicate exclusiv rezidenților proiectului Bellemonde, care este un proiect de tip gated-community. Acestea reprezintă parcuri, un society club, care are în componență o sală multifuncțională, care poate fi folosit ca spațiu de tip coworing, poate fi rezervat pentru evenimente private, cum ar fi zile de naștere, petreceri, ședințe și așa mai departe”, ne-a explicat Victor Terheș.

Potrivit lui, tot în componența society clubului se mai află o zonă de SPA, care are în componență două saune și două săli de masaj. În completarea spațiului multifuncțional, delimitat cu sticlă, se va regăsi un loc de joacă pentru copii, deschis 12 luni pe ani.

Bellemonde(Sursa foto: Bellemonde)

„La exterior vom avea și o zonă de piscină, dedicată exclusiv rezidenților și invitaților acestora”, ne-a mai spus directorul de vânzări din cadrul Bellemode.

În ceea ce privește zona de facilități deschise și celor care nu locuiesc în proiect, directorul de vânzări al Bellemonde ne-a mai spus că va exista o zonă comercială, către zona dintre strada Vasile Alecandri, nr, 2, din Pipera Voluntari. Nu va fi o suprafață foarte mare, de doar 500 mp pătrați, dintre care o treime dedicată exclusiv alimentației publice, în sensul că vor putea fi deschise restaurante, cafenele și așa mai departe.

Potrivit lui Victor Terheș, proiectul se întinde pe o suprafață de 4,1 hectare, iar circa 33% din suprafața totală va fi rezervată spațiilor verzi. Mai mult, ne mai spune acesta, compania vrea să furnizeze în medie două locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă.

Vor fi unități mai mici care vor avea dedicat un loc de parcare, dar vor fi și altele care vor avea două și chiar trei locuri de parcare dedicate, la care se vor adăuga cele pentru vizitatori”, ne-a mai spus reprezentatul Bellemonde.

Unitățile locative vor fi de la apartamente de tip studio de cel puțin 40 mp pătrați până la vile de peste 300 mp pătrați, despre acestea din urmă directorul de vânzări de la Bellmonde afirmând că s-au bucurat de un mare interes, fiind aproape au fost epuizate.

Până în prezent, potrivit informațiilor furnizate de Victor Terheș, au fost vândute circa 60 dintr-un total de 164 de unități locative.

Bellemonde

(Sursa foto: Bellemonde)

Acestea sunt împărțite în apartamente în blocuri care vor avea un regim de construicție P+2, dar și case înșiruite și vile individuale. Potrivit lui Victor Terheș, vor fi 93 vor fi case, iar 71 vor fi apartamente. Casele înșiruite vor fi în tronsoane de maximum 6 unități.

Vor și fi case de tip duplex, în variante de construcții de tip P+1 sau chiar P+2. În cazul blocurilor, fiecare tronson de bloc va avea cel mult trei scări, iar pe fiecare scară cel mult șapte apartamente, dezvoltatorul mizând pe un concept de densitate redusă.

Proiectul va mai include și panouri fotovoltaice, şi pompe de căldură.

Prețurile vor începe, în cazul apartamentelor de tip studio de la 115.000 de euro + TVA, iar, după caz, apartamentele cu patru camere (circa 180 mp) pot ajunge până la 370.000 de euro +TVA. Casele încep de la 364.000 de euro +TVA.

Mai mult, directorul de vânzări al Metav spune că dezvoltatorul are în plan dezvoltarea unui alt proiect imobiliar, în vecinătatea Bellemonde, pe care speră să-l autorizeze în curând.

Vizavi de Bellemonde, suntem pe ultima sută de metri pentru obținerea autorizație de construcție pentru un alt proiect de tip gated-community pe care-l vom lansa în viitorul foarte apropiat” ne-a mai spus directorul de vânzări din cadrul Metav SA.

Sursa foto: Bellemonde

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri